maanantai 22. tammikuuta 2018

Vuosikokous

Etelä-Suomen Sheltit ry:n vuosikokous 2018

Etelä-Suomen Sheltit ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään maanantaina 12.2.2017 Ojangon koiraurheilukeskuksessa Racinel Areenalla, osoitteessa Pitkäsuontie 8, Vantaa (ajo-ohje: http://www.ojanko.fi/ajo-ohje). Jäsenyyden tarkistaminen tapahtuu klo 19.00-19.15.

Ennen kokousta Etelä-Suomen Sheltit tarjoaa mahdollisuuden osallistua koirahieroja Mia Rokkasen koirien lihashuoltoa käsittelevälle luennolle. Teemana luennolla on erityisesti harrastuskoiran lihashuolto, mutta mukana kullanarvoista asiaa myös kotikoiralle. Luento alkaa klo 18 ja kestää n. tunnin, ja sen jälkeen kaikkien luennolle osallistuneiden toivotaan jäävän myös vuosikokoukseen.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 11 §:ssä mainitut asiat kuten edellisen vuoden tilinpäätös sekä talous- ja toimintasuunnitelmat tulevalle vuodelle. Lisäksi valitaan yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja ja hallituksen muut jäsenet erovuoroisten tilalle. Mikäli yhdistystoiminta kiinnostaa ja sheltit ovat lähellä sydäntä, tervetuloa mukaan vaikuttamaan ja kehittämään oman alueemme shelttitoimintaa!

Vuosikokouksen yhteydessä palkitaan myös vuoden ESS-sheltit. Ohjeet osallistumiseen löytyvät osoitteesta http://etelasuomensheltit.blogspot.fi/

Lisäksi paikalla on ESS-kauppa. Tutustu tuotteisiin täällä: http://etelasuomensheltit.blogspot.fi/p/ess-kauppa.html Voit tilata etukäteen tai ostaa vasta paikan päältä.

Kokouksessa on kahvitarjoilu, joten ilmoitathan osallistumisestasi etukäteen osoitteeseen etelasuomensheltit@gmail.com.

Huom! Koirat eivät voi valitettavasti osallistua luennolle tai vuosikokoukseen.

Lämpimästi tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti