maanantai 14. lokakuuta 2024

Sappijoukkotarkastukset 4.11. Kouvolassa ja 7.11. Helsingissä TÄYNNÄ

Shetlanninlammaskoirat ry osoitti alaosastoille rahaa shelttien terveyden edistämiseen. Etelä-Suomen Sheltit ry järjestää marraskuussa sappirakon ultraäänitutkimuksen joukkotarkastukset Kouvolassa ja Helsingissä ja käyttää tätä rahaa tukemalla tarkastuksia 40€/yhdistyksen jäsenen sheltti. Rotujärjestö kerää tietoa rodun terveystilanteesta erilaisilla tutkimuksilla, joihin shelttien omistajia ja kasvattajia kannustetaan osallistumaan.

Ilmoittautuminen sulkeutuu viimeistään 18.10.2024 klo 24:00 tai kun tarkastus on täynnä. Etelä-Suomen Sheltit- yhdistys maksaa tukemansa osan tarkastuksesta suoraan klinikoille etukäteen.

Kävijät maksavat oman osuutensa Helsingissä 61,90€ ja Kouvolassa 50€ käynnin yhteydessä.

Paikan varaus Sari Viléniltä puhelimitse 0500405818 (soitto tai tekstiviesti) / sari.vilen6@gmail.com

Joukkotarkastukset:

4.11. AitoVet Pieneläinklinikka (Aitomäentie 998, 45100 Kouvola) TÄYNNÄ!

  • max. 8 koiraa, oma osuus 50€/koira klo 15:30-17:30

7.11. Eläinklinikka Hertta (Paasivaarankatu 5, 00810 Helsinki) max. 25 koiraa. TÄYNNÄ!

  • max. 25 koiraa, oma osuus 61,90€ klo 10-18


Tarkastukseen menijöille HUOMIO! Kyseessä on joukkotarkastus, joka sisältää vain sapen ultran. Mahdollista jatkohoitosuunnitelmaa tai lääkityksen määräämistä varten tulee varata erillinen eläinlääkäriaika. Näillä 15-20min ajoilla ei kerkeä niitä valitettavasti hoitamaan. Jos tarkastuksessa ilmenee lisäkäynnin tarvetta, voitte varata sen käynnin yhteydessä.


Tietoa sappirakon mukoseelesta: 

https://www.shetlanninlammaskoirat.fi/jalostus/terveys/sappirakon-mukoseele/


Huom! Mikäli haluat järjestää oman sappirakon ultraäänitutkimuksen joukkotarkastuksen laita yhdistykselle sähköpostia etelasuomensheltit@gmail.com tai ole yhteydessä sihteeriin Sari Vilén 0500404818 kerro mahdollinen klinikka ja aikataulu, jolle olisit joukkotarkastusta järjestämässä. Me olemme yhteydessä tällöin ko. klinikkaan, ja sovimme tuon tukirahan laskutuksesta yhdistykseltämme.

Yhdistys tukee myös jäsenten organisoimia joukkotarkastuksia 40€/yhdistyksen jäsenen sheltti. Tuki maksetaan suoraan tarkistuksen tekevälle klinikalle, jolloin klinikka vähentää osallistujan laskusta edellä mainitun summan. Tuki jaetaan joukkotarkastuksien yhteydessä, ei yksittäisten, omien ajanvarausten tekijöille. Joukkotarkastukseen osallistujien määrää ei ole rajattu, kunhan tarkastuksen lähtöhinta on ns. joukkotarkastushinta.

Huom ! Terveystarkastusten tukirahaa on rajoitetusti, joten hallitus ilmoittaa, milloin raha on käytetty, ole siis aina ensin yhteydessä hallitukseen.


Lisätietoa mukoseelesta löydät rotuyhdistyksen nettisivuilta: 

https://www.shetlanninlammaskoirat.fi/jalostus/terveys/sappirakon-mukoseele/


Terveisin

Etelä-Suomen Sheltit ry:n hallitus


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti